У владі серйозні кадрові зміни: Кирило Тимошенко написав заяву на звільнення

У владній верхівці Україні грядуть великі зміни. Ще напередодні на цей тиждень їх анонсував президент України Володимир Зеленський. Учора стало відомо, що заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко написав заяву про звільнення з посади. 

Про це пише Українська Правда.

"За словами джерел, замість Тимошенка на посаду планують призначити голову військової адміністрації Київської області Олексія Кулебу", – йдеться у повідомленні.

Сьогодні зранку, 24 січня, Кирило Тимошенко особисто підтвердив, що йде з посади.

"Дякую крутій команді Директорату з питань регіональної політики Офісу Президента. Без вас нічого б не було. Дякую всім українцям за довіру до нашої справи".

На сайті президента вже зʼявився указ про звільнення Кирила Тимошенка.

І це ще не всі нові кадрові рішення, яких варто очікувати найближчими днями. Відомо, що у відставку підуть глави ВЦА Сумської, Дніпропетровської, Запорізької і Херсонської областей.

Анонс про ротації Володимир Зеленський озвучив також у своєму вчорашньому вечірньому зверненні:

"Уже є також кадрові рішення – частина сьогодні, частина буде завтра – щодо управлінців різного рівня в міністерствах й інших структурах центральної влади та в регіонах і в правоохоронній системі".

 

Нагадаємо, Олександр Сєнкевич попри загрози й виклики війни має намір знову боротися за крісло мера на наступних виборах.

Якщо його кандидатуру підтримають жителі Миколаєва, Олександр Сєнкевич знову візьме участь у виборах міського голови. В протилежному випадку чиновник планує зайнятися бізнесом.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER