Генерал Міллі вважає, що цього року вибити армію РФ з України буде дуже важко

Величезну кількість російської армії, котра перебуває вздовж лінії фронту, буде важко витіснити з України цього року. Таку думку висловив голова Об'єднаного комітету начальників штабів армії США генерал Марк Міллі.

Про це пише Українська Правда.

"Військовим чином буде надзвичайно важко вигнати російські сили з території України впродовж цього року. Я не кажу, що це неможливо, або що цього не станеться, але це надзвичайно важко. Потрібно стабілізувати фронт і я думаю це залежатиме від навчання, від доставки обладнання і я думаю, що Україна може проводити наступальні операції на тактичному і стратегічному рівні", – сказав Міллі.

Зараз, вважає військовий, лінія фронту йде від Харкова до Херсона і вона більш-менш статична, за виключенням Соледара та Бахмута. 

Нагадаємо, сьогодні, 20 січня, Берлін оголосив про масштабний весняний пакет військової допомоги України. Загальна сума допомоги становитиме понад 1 млрд євро.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER