На Херсонщині росіяни втратили 500 військових вбитими та пораненими – Генштаб

Російська армія продовжує безперервно атакувати українські території. Упродовж минулої доби противник завдав 6 ракетних та 52 авіаційних удари, здійснив 77 обстрілів з реактивних систем залпового вогню.

Усі 27 безпілотників “Шахед-136”, які застосував противник були збиті Силами оборони України.

Про це розповіли у Генштабі ЗСУ;

Противник рбить спроби покращити тактичне положення на Лиманському та Авдіївському напрямках, підсилює угруповання на Новопавлівському напрямку за рахунок підрозділів перекинутих з Херсонського напрямку. А також намагається продовжувати наступальні дії на Бахмутському напрямку.

"За минулу добу підрозділи Сил оборони відбили атаки окупантів в районах населених пунктів: Стельмахівка, Макіївка, Площанка, Білогорівка Луганської області; Роздолівка, Соледар, Красна Гора, Підгородне, Бахмут, Кліщіївка, Курдюмівка, Авдіївка, Мар’їнка Донецької області", – йдеться у повідомленні від Генштабу.

Водночас росіяни продовжують зазнавати втрат. Підтверджено вогневе ураження підрозділами Сил оборони України 31 грудня живої сили та військової техніки противника в районі населеного пункту Чулаківка Херсонської області.

У Генштабі підрахували, що тут ворог втратив  близько 500 військовослужбовців пораненими та загиблими.

"1 січня 2023 року підрозділами Сил оборони України здійснено вогневе ураження особового складу російських окупантів в районі населеного пункту Федорівка Херсонської області, кількість втрат ворога – уточнюється", – додали у Генштабі ЗСУ.

Нагадаємо, військові кажуть, що українцям не слід розслаблятися, адже окупанти не відмовляються від своїх підступних намірів. Вже за декілька днів Росія може повторити ракетний обстріл України.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER