У Миколаєві на подвір’ї приватного будинку вибухнув снаряд: одна жінка отримала травми

У Миколаєві на території приватного будинку стався вибух російського касетного снаряду. Внаслідок інциденту постраждала жінка.

Про це повідомив голова поліції Миколаївської області Сергій Шайхет.

Так, снаряд здетонував у середу, 28 грудня, в Інгульському районі Миколаєва. Внаслідок вибуху постраждала 52-річна місцева жителька.

За даними поліції, ворожий снаряд тривалий час знаходився у купі сміття на приватному подвір'ї. Жінка після прибирання на території вирішила підпалити сміття. Саме у цей час снаряд і здетонував. Постраждала отримала поранення ніг, загинув домашній собака.

"Якщо ви виявили підозрілі предмети або снаряди, що залишилися після обстрілів військовими рф, ні в якому разі не торкайтеся їх, а терміново телефонуйте на спецлінію 102", – закликав Шайхет.

Нагадаємо, в селищі Коблево на Миколаївщині штормом прибило до берега морську міну. В результаті шторму боєприпас вибухнув. На щастя, обійшлося без загиблих та постраждалих.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER