У Києві затримали прихильника комунізму, який “замінував” будівлю Офісу президента

У Києві правоохоронці встановили та затримали чоловіка, який увечері 28 листопада зробив неправдиве повідомлення про замінування будівлі Офісу президента.

Про це повідомляє пресслужба ОП.

"Співробітники Служби безпеки Президента у взаємодії з Національною поліцією України та СБУ встановили місцезнаходження лжемінера та провели його затримання. Ним виявився 51-річний мешканець Києва", – йдеться в повідомленні.

Зазаначається, що в квартирі чоловіка виявлено та вилучено мобільний телефон із SIM-картою, з якої було відправлене неправдиве повідомлення про мінування.

Також у його помешканні було виявлено комуністичну символіку та георгіївські стрічки.

В ОП додали, що чоловікові вже повідомлено про підозру у неправдивому повідомлені про підготовку вибуху будівлі чи споруди, що забезпечують діяльність органів державної влади.

Нагадаємо, наприкінці минулого жовтня правоохоронці отримали повідомлення про замінування суду в Миколаєві. Персонал та відвідувачів терміново евакуювали з будівлі. Вибухівки не виявили. 

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER