Росіяни спробують перекинути до Бахмуту частину сил, які вийшли з-під Херсона – розвідка Британії

Російські сили після відступу з правого берега Дніпра на Херсонщині проходять доукомплектацію. Частина з них певно залишаться на півдні, частину можуть перекинути під Бахмут.

Про це повідомляє Міністерство оборони Великої Британії.

Так, за даними британської розвідки, після відступу з правобережжя Дніпра на Херсонщині російські війська зайняті передусім доукомплектацією, перегрупуванням та підготовкою оборонних рубежів на більшості ділянок уздовж всієї лінії фронту в Україні.

"Підрозділи спорудили нові системи окопів біля адмінмежі з Кримом та поблизу Сіверського Донця на межі Донецької і Луганської областей. Деякі ці місця розташовані за 60 км углиб від нинішньої лінії фронту, що може свідчити про приготування російського командування на випадок нового суттєвого прориву лінії фронту українцями", – вважають розвідники. 

На їхню думку, ймовірно, що РФ спробує перекинути частину сил, які вийшли з-під Херсона, для посилення й розширення наступальних операцій під Бахмутом.

Нагадаємо, президент РФ Володимир Путін підвищив командувача російськими військами в Україні Сергія Суровікіна в обов'язках, дозволивши вийти з Херсона за умови, що він захопить усю Донецьку область.

 

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER