З-під завалів житлового будинку в Запорізькій області дістали тіла сімох загиблих

Рятувальники вилучили вже сім тіл загиблих з-під завалів житлових будинків у Вільнянську Запорізької області. Вранці зранку 17 листопада російські війська обстріляли населений пункт.

Про це повідомили в Державній службі з надзвичайних ситуацій.

Станом на 15:30 аварійно-рятувальні роботи тривали. Рятувальники, комунальники та волонтери розбирають завали та вивозять будівельне сміття. Вони вже розібрали близько 70 тонн залишків будівельних конструкцій.

У ДСНС зазначили, що під завалами ще можуть перебувати люди. У будинку, в який влучила російська ракета, проживали чотири родини — щонайменше 8 людей.

Робота рятувальників не буде зупининена навіть вночі, запевнили у ДСНС. До робіт від ДСНС залучили 7 одиниць техніки та 39 рятувальників, а від комунальних служб — 6 одиниць техніки та 10 співробітників. Також на місці працюють 25 волонтерів.

Загалом унаслідок ранкового ракетного удару по Вільнянську зафіксували влучання трьох ракет, внаслідок чого зруйнований зокрема двоповерховий будинок.

Нагадаємо, вранці 17 листопада російські військові здійснили масований ракетний удар по газовидобувних об'єктах компанії "Укргазвидобування" на сході України. Кілька об’єктів внаслідок атаки зруйновані.


Олеся Баранцевич

Журналістка-розслідувачка МЦЖР. Авторка антикорупційних розслідувань, співавторка розслідувань про воєнні злочини російських окупантів в Україні. Лауреатка Всеукраїнської премії імені Василя Сергієнка.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER