Зеленський у Херсоні: крок за кроком ідемо до всіх тимчасово окупованих територій

Україна крок за кроком звільняє захоплені території і попри важкі бої та високу ціну перемоги пройде цей складний шлях.

Про це під час спілкування з представниками ЗМІ у Херсоні заявив президент Володимир Зеленський.

"Ми крок за кроком ідемо до всіх тимчасово окупованих територій нашої країни. Звичайно, це важко, це довгий і складний шлях. На цій війні – найкращі герої нашої країни", – зазначив Зеленський.

Він наголосив, що Україна не вірить заявам Росії, яка намагається ввести в оману світову спільноту.

"Ми йдемо далі. Ми готові до миру, але миру для всієї нашої країни. Це територія всієї нашої держави. Ми поважаємо міжнародне право й суверенітет кожної держави, а зараз ідеться про суверенітет нашої держави. Тому ми боремося проти російської агресії", – зазначив глава держави.

Він заявив, що Україна продовжить звільняти території, які захопив агресор.

"Нас не цікавить територія інших країн. Нас цікавить лише деокупація нашої країни, наших територій. Тому я не знаю, що буде наступним, але це буде", – наголосив Зеленський.

Президент акцентував, що сьогодні Україна платить велику ціну за перемоги на фронті, адже ворог не хоче добровільно повертати захоплене.

"Ніхто так просто нічого не віддає. Ціна цієї війни висока. Людей поранено, велика кількість загиблих. Тому (російські війська – ред.) відійшли чи втекли – ми вважаємо, що втекли, тому що наша армія оточила ворога, і вони були в небезпеці. Були запеклі бої, і результат – ми сьогодні на Херсонщині", – зазначив глава держави.

Нагадаємо, в звільненому від російських окупантів Херсоні офіційно підняли прапор України.

 

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER