ЗСУ знищили переправу окупантів у передмісті Херсону – Генштаб

Російські війська готуються до контрнаступу Збройних Сил України. Через пошкодження Антонівського мосту єдиним шляхом, щоб дістатися на лівий берег Дніпра, залишаються переправи.

Про це йдеться у зведенні Генштабу, передає Центр журналістських розслідувань.

Українським військам вдалося пошкодити ворожу переправу в Антонівці Херсонської області. Прицільний удар влучив по конвою окупантів.

«За оновленою інформацією, 3 листопада внаслідок пошкодження вогнем ворожої переправи поблизу населеного пункту Антонівка Херсонської області знищено буксир. Ще два судини були пошкоджені та потребують ремонту. Також підтвердили, що конвой окупантів, який чекав на переправу в районі населеного пункту Ольхівка, пошкоджено. Інформація щодо втрат ворожої живої сили уточнюється», – розповіли в Генштабі.

Нагадаємо, на Миколаївщині ЗСУ знищили паливозаправники окупантів. На Південному напрямку під вогонь потрапили 20 населених пунктів, що перебувають біля лінії фронту.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER