У Польщі водій наїхав на трьох українських дівчаток на пішохідному переході

У Польщі 77-річний водій на пішохідному переході збив трьох українських дівчаток віком від 9 до 13 років.

Про це повідомила представниця поліції міста Новий Сонч Малопольського воєводства Анета Ізворська, передає "Укрінформ".

Так, за її словами, подія трапилася 3 листопада приблизно о 16:20 (за київським часом) в населеному пункті Свінярсько поблизу Нового Сонча. Водій легкового автомобіля Fiat Cinquecento на переході на зелений сигнал світлофора для пішоходів збив трьох дівчат, які разом з групою інших людей переходили дорогу.

“На місце події було негайно викликано рятувальні служби. Постраждалих дівчат віком 9, 12 і 13 років було доправлено до лікарні в Новому Сончі. Їхньому життю нічого не загрожує”, – зазначила Ізворська.

Водій втік з місця події, але завдяки небайдужості свідків, які на своєму автомобілі вирушили за автомобілем, який скоїв автопригоду, поліції вдалося затримати винуватця аварії. Ним виявився 77-річний місцевий житель. Він був тверезим, але в нього взяли кров для подальших аналізів. Поліцейські забрали в чоловіка права і надіслали до старости населеного пункту, в якому він проживає, прохання направити чоловіка на огляд для оцінки стану здоров'я водія.

Як повідомила поліцейська, на місці події кілька годин працювали правоохоронці з Нового Сонча. Зокрема, було опитано свідків, у водія вилучено транспортний засіб для проведення подальших експертиз.

“Всі виконані дії дозволять точно встановити причини і обставини цієї автопригоди”,- підкреслила Ізворська.

Вона додала, що від того, чи подію буде класифіковано як зіткнення або як дорожньо-транспортну пригоду, залежатиме, яке покарання понесе водій.

Нагадаємо, на Миколаївщині водій наїхав на пішохода, який йшов польовою дорогою – чоловік загинув.

 

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER