72-річна мешканка Южноукраїнська у соцмережах підтримували окупантів

Літня мешканка Миколаївської області отримали підозру від слідчих. Зʼясувалось, що вона виправдовувала та визнавала правомірним тимчасову окупацію частини території України.

Про це розповіли у Поліції Миколаївщини:

"Слідчі оголосили підозру жительці Южноукраїнська. 72-річна фігурантка на особистій сторінці в одній із соціальних мереж поширювала контент та дописи й публікації на підтримку дій російських окупантів та глорифікацію осіб, які здійснюють збройну агресію рф на території України".

Протиправні дії мешканки Южноукраїнська викрили слідчі спільно зі співробітниками Управління Служби безпеки України.

"Слідчі відділу поліції № 3 Вознесенського районного управління за процесуального керівництва Вознесенської окружної прокуратури повідомили зловмисниці про підозру у скоєнні злочину за ч. 2 ст. 436-2 Кримінального кодексу України «Виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії Російської Федерації, глорифікація її учасників", – йдеться у повідомленні.

Санкція статті передбачає до п’яти років ув’язнення.

Нагадаємо, СБУ і ДБР затримали на Харківщині топпоплічницю окупантів. Вона у Куп'янську  збирала для росіян «податки» з місцевого населення.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER