Сьогодні порядок денний формує тільки Україна – Подоляк

В Офісі Президента відреагували на укази, які підписує президент Росії Володимир путін та інші висловлювання російської пропаганди. Тут кажуть, що порядок денний у сучасних умовах війни формують лише Збройні Сили України.

Про це сказав радник глави ОП Михайло Подоляк в ефірі телемарафону:

"Всі колізії начебто з референдумами, начебто з указами пана путіна, які є нікчемними з юридичної точки зору, вони не мали ніякого сенсу – це була спроба інформаційно переграти те, що на військовому плацдармі не вдається зробити. Тобто – ще раз хочу сказати – сьогодні порядок денний формує тільки Україна, і тільки Збройні Сили України формують той порядок денний, по якому ми будемо йти, звільняючи свої території. Немає різниці, про що говорить російська пропаганда, немає різниці, які укази підписує путін, в тому числі про передачу Запорізької АЕС до юрисдикції росатома, немає різниці, що вони говорять про Керченський міст. Юридично це все немає сенсу".

За словами Подоляка сенс зараз має зараз поступове знищення російської інфраструктури забезпечення:

"Частково ми якусь роботу робимо, ми знищуємо склади першого, другого порядку чи паливні бази. З іншого боку, росія за рахунок хаотизації відносин в найближчому оточенні путіна так само починає сама себе поїдати і сама себе знищувати… Ексцес на Керченському мості – це можливість для однієї чи іншої силової групи в оточені путіна отримати нові рубежі".

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER