Прокуратура допомогла повернути державі майно в Миколаївському морпорту

Окружна прокуратура міста Миколаєва забезпечила повернення у розпорядження Регіонального відділення ФДМУ державне майно на суму майже 4 млн грн.

Про це повідомили у пресслужбі Миколаївської обласної прокуратури.

На виконання рішень господарського суду області за позовами прокурора підлягали поверненню у власність держави ряд об’єктів нерухомого майна, розташованих на території Миколаївської філії ДП «Адміністрації морських портів України», однак внаслідок бездіяльності уповноважених органів з листопада минулого року майно залишалось у користуванні недобросовісних орендарів.

Через  дистанційний режим роботи органів державної виконавчої служби та зупинення виконання судових рішень на період активних бойових дій з поверненням держмайна виникли проблеми. Окружна прокуратура міста Миколаєва забезпечила доступ учасників виконавчого провадження на територію підприємства.

Під час спільного виїзду за участю представника прокуратури об’єкти нерухомості передано Регіональному відділенню Фонду державного майна України по Миколаївській та Одеській областях.

Нагадаємо, дослідження Центру показали, що в Миколаївському порту при різній владі панував бізнес «для своїх».

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER