Обстріл гуманітарної колони в Запоріжжі: загинуло вже 26 людей, серед них двоє дітей

Унаслідок обстрілу російськими окупантами гуманітарної колони в Запоріжжі вранці 30 вересня кількість загиблих збільшилася до 26 людей. Ще 81 особу було госпіталізовано з пораненнями.

Про це повідомляє поліція Запорізької області.

"Наразі встановлено інформацію щодо 25 загиблих, із них двоє дітей. Також від отриманих осколкових поранень на місці трагедії загинув співробітник поліції, який виконував службові обов'язки на пропускному пункті. Ще 81 особу було госпіталізовано до медичних закладів міста, серед них – трирічна дівчинка. Інформація про постраждалих та загиблих постійно оновлюється", – йдеться в повідомленні.

На місці події продовжують працювати працівники поліції, Державної служби України з надзвичайних ситуацій, Служби безпеки України, військові та цивільні медики, а також спеціалісти профільних служб. Правоохоронці оглядають місця подій і збирають доказові матеріали збройного злочину.

За всіма зібраними матеріалами буде відкрито кримінальні провадження за статтею 438 Кримінального кодексу України (порушення законів та звичаїв війни).

Раніше в МВС повідомили про 66 постраждалих внаслідок обстрілу гуманітарної колони.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER