Зеленський: нам потрібні засоби ППО, щоби економіка України почала працювати

Країни, які мають або виробляють системи протиповітряної оборони, повинні допомогти Україні закрити небо й дати можливість українській економіці працювати.

Про це заявив президент Володимир Зеленський в інтерв'ю французьким ЗМІ.

"Нам це (ППО – ред.) потрібно, щоб люди повернулися з-за кордону в Україну, пішли на роботу, діти пішли у школу. Це сьогодні те, що дає можливість, щоб економіка почала працювати. Євросоюз дає нам гроші, і Франція, і Німеччина – одні з тих економік, які дають ці гроші… Дешевше нам дати протиповітряну оборону, щоб запрацювала економіка", – сказав глава держави.

Він нагадав, що щомісяця дефіцит українською бюджету становить 5 млрд грн, на початок наступного року очікується на рівні 3-3,5 млрд грн.

Президент наголосив, що для підтримки України потрібно дати можливість закрити небо від російських ракет, хоча б частково, щоб люди повернулися додому з-за кордону й почали працювати та сплачувати податки.

Раніше Зеленський повідомляв про те, як Україна планує посилити протиповітряну оборону. За його словами, переговори ведуть одночасно з кількома партнерами.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER