Естонія не допомагатиме росіянам, які тікатимуть від мобілізації

В Естонії попередили, що не даватимуть притулку росіянам, які тікають з рідної країни через оголошену часткову мобілізацію.

Про це пише УНН із посиланням на премʼєр-міністерку Естонію Каю Каллас:

"Ми приймаємо українських біженців від війни. Кожен громадянин відповідає за дії своєї країни, це стосується і громадян Росії. Тож ми не надаємо жодного притулку. Це не підстава давати притулок російським чоловікам, які тікають із країни. Вони повинні виступити і заявити, що вони проти цієї війни".

Кая Каллас наголосила, що війна в Україні "йде не за планами путіна, тому він явно боїться". І зазначила, що Естонія не бачить жодних ознак того, що президент рф вживає заходів для виконання своїх ядерних погроз. 

"Він робить ці погрози, щоб змусити нас боятися. Ми не повинні піддаватися ні на дюйм. Насправді ми мусимо більше тиснути на росію, щоб вона припинила цю війну. Зараз також наростає невдоволення всередині російського суспільства, тому що вони теж відчувають війну, так би мовити, на своїй шкірі".

 

Нагадаємо, Латвія заявила, що не видаватиме росіянам гуманітарні візи. Йдеться про тих громадян РФ, які вирішили покинути країну через оголошену часткову мобілізацію.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER