За якої умови ЗСУ можуть почати деокуповувати Луганщину: Відповідь голови ОВА Гайдая

Деокупація Збройними силами України населених пунктів Луганської області може розпочатися найближчим часом. Проте для цього необхідно остаточно звільнити місто Лиман Донецької області.

Про це повідомив голова Луганської військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай у Telegram.

"Після остаточної деокупації Лиману – естафету переймаємо ми. Деокупація близько. Чуєте наближення бойових дій – знаходьтеся в укриттях! Ми не можемо називати населені пункти, але місцеві мене зрозуміють", – пояснив Гайдай.

За його словами, окупанти намагаються виїхати з Луганської області, грабуючи місцеве населення. При цьому російська армія, яка все ще залишається в регіоні, деморалізована. Окупанти готуються до поразки, хочуть тікати і пиячать.

"Там, де партизани підняли українські прапори – вони досі на місці. Окупанти та колаборанти не наважуються їх зняти", – підкреслив глава ОВА.

Гайдай додав, що місцева влада вже проводить наради та готується відновити процес життєдіяльності громад.

Раніше глава Луганської ОВА заявив, що найближчим часом можна очікувати гарних новин із регіону. Не варто сподіватись, що вся область буде звільнена найближчими днями, але вже зараз загарбники та їхні ставленики тікають із багатьох населених пунктів.

 

 

 

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER