Російська армія завдала ракетних ударів по Словʼянську та Краматорську

Росіяни вдарили уночі по Словʼянську та Краматорську. Крім того, від обстрілів страждали Курахівська та Званівська громади.

Про це розповів голова Донецької ОВА Павло Кириленко:

"Сьогодні вночі росіяни завдали ракетних ударів по Краматорську та Слов'янську, також вели обстріли по лінії фронту від Курахівської до Званівської громади".

За словами Кириленка, у Краматорську ракета влучила в продовольче підприємство — поранено 1 людину. Ще одне влучання — у підприємство легкої промисловості. Там зайнялася пожежа.

А у Слов'янську росіяни поцілили у 2 підприємства. За попередньою інформацією, жертв немає, обсяги шкоди встановлюємо. Також пошкоджено 7 будинків у Билбасівці.

"У Курахівській громаді під обстріли потрапили Курахове та Вовчанка — пошкоджено базу відпочинку та 1 будинок, без постраждалих. Гучно минула ніч у Сіверську. Інформацію щодо постраждалих та руйнувань уточнюємо", – розповів голова ОВА.

У Соледарі росіяни пошкодили дитсадок, а у Роздолівці приватний будинок. Постраждалих, на щастя, немає.

У Званівці поранено 1 людину. Під ранок відбувся артобстріл Авдіївки, обійшлось без жертв.

Нагадаємо, цієї ночі, 3 вересня, росіяни обстрілювали Дніпропетровську область. Постраждали Нікопольський та Криворізький райони. Зараз на місцях влучань працюють слідчо-оперативні групи поліції та вибухотехніки.

 

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER