Депутати Бундестагу від коаліції закликають збільшити збройну допомогу Україні – Spiegel

Депутати німецького Бундестагу висловлюються за розширення збройної допомоги для України навіть у разі, якщо це тимчасово послабить військовий потенціал Бундесверу.

Про це йдеться у спільній статті трьох депутатів парламенту Німеччини — Крістіан Клінк від Соціал-демократичної партії, Сари Нанні від "Зелених" та Олександра Мюллера від Вільної демократичної партії, інформує Der Spiegel.

"Ми вважаємо своїм обов'язком підтримати боротьбу Києва за виживання, тому що Україна також захищає наші інтереси та цінності", — зазначається у публікації.

Як зауважують депутати, після майже пів року війни ситуація свідчить про те, що війна, найімовірніше, триватиме ще довго, оскільки РФ навряд послабить свою агресивність. Відтак депутати Бундестагу вважають за необхідне організувати додаткову підтримку України.

"Метою є довгостроковий план продовження постачання в Україну систем озброєння, включно з навчанням, боєприпасами та технічною підтримкою, а не просто багаторазове реагування на поточні виклики. Це має бути досягнуто шляхом підходу, узгодженого з нашими партнерами та військовою промисловістю. Нова техніка для Бундесверу, для наших союзників та України має надійти швидко", — наголошують автори публікації.

Депутати підкреслили, що наслідки війни в Україні матимуть значення й для Німеччини.

Нагадаємо, Росія намагається використовувати Туреччину, щоб уникнути санкцій.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER