Армія рф вкотре обстріляла Миколаїв та область: пошкоджено промислову зону, ремонтне підприємство та житлові будинки

Зранку, 27 липня, близько 06:20, Миколаїв знову було обстріляно російськими військами. За попередньою інформацією потрапляння були у промислову зону та ремонтне підприємство.

Про це повідомили в Миколаївській обласній військовій адміністрації. 

Також пошкоджено будівлю та приватний автотранспорт. Попередньо без жертв та постраждалих. Детальна інформація уточнюється.

Вчора, 26 липня, о 10:25 внаслідок ворожих обстрілів в с. Шевченкове Шевченківської громади виникла пожежа господарчої будівлі та частково зруйновано житловий будинок. Постраждалих немає.

Також внаслідок обстрілів, 26 липня, у селі Котляреве Шевченківської громади горіли поля ячменю та пшениці. Постраждалих немає.

Після ворожих обстрілів, вчора, 26 липня у селі Стара Богданівка Радсадівської громади виникло загоряння сухої трави.

Також, 26 липня, у селі Лимани Галицинівської громади відбулося займання пшеничного поля.

Вночі, 27 липня, орієнтовно о 02:50 обстрілів зазнало селище Весняне Веснянської громади. Внаслідок чого виникла пожежа господарчої будівлі. Також пошкоджено біля восьми приватних житлових будинків та дві легкові автівки.

Вчора, 26 липня, орієнтовно о 16:00 обстрілів зазнало село Широке Широківської громади. Зруйновані мережі електроопор та було влучання в домогосподарство. Постраждалих немає.

Також орієнтовно о 02:00, 27 липня, були обстріли поза межами Широкого. Постраждалих немає.

Тривають обстріли територій та прилеглих населених пунктів Березнегуватської громади по лінії розмежування. Так, 26 липня у селищі Березнегувате внаслідок потрапляння боєприпасів та їх уламків виникло загоряння сухої трави.

Також протягом минулої доби під вогнем опинилися Лепетиха та Кавказ Березнегуватської громади. Інформація щодо постраждалих відсутня. Пошкоджені житлові будинки.

Раніше Центр повідомляв про те, що вранці 26 липня окупанти знову обстріляли Миколаїв із ЗРК С-300 з тимчасово окупованої Херсонщини. По місту було випущено 9 ракет – вони зруйнували два приватних транспортних підприємства та комунальну котельню.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER