В Росії трапився землетрус

Землетрус магнітудою 5,8 бала виник в Тихому океані неподалік Курильських островів. Жителі островів відчули сильні поштовхи.

Про це повідомляє «ТСН», передає Центр журналістських розслідувань.

Землетрус трапився 7 лютого о 18.45 за місцевим часом. Відомо, що осередок підземних поштовхів знаходився на глибині 42 кілометрів та на відстані 189 кілометрів від Сєверо-Курильська.

Варто додати, що протягом 6 лютого світом прокотилися землетруси. Найбільш руйнівні наслідки вони принесли Туреччині та Сирії, де загинули тисячі людей. Розбір завалів триває і досі.

Нагадаємо, в обід 6 лютого Туреччину сколихнули повторні сильні підземні поштовхи. Вони були ще потужнішими, аніж ранковий землетрус.

Раніше повідомлялося, що МЗС України отримало 24 звернення про відсутність українців, які проживали у зоні землетрусу у Туреччині. Після отримання оновленої інформації дипломати негайно інформуватимуть рідних. Інформація про наявність українців серед жертв землетрусу наразі не надходила.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER