Виправдовував злочини Росії: на Миколаївщині затримали прихильника «русского міра»

38-річний чоловік через заборонену в Україні соціальну мережу поширював дописи про підтримку збройної агресії Росії. Жителю села Врадіївка на Миколаївщині оголосили підозру та взяли під варту.

Про це повідомила Первомайська окружна прокуратура, передає Центр журналістських розслідувань.

Чоловік підозрюється у поширенні матеріалів про виправдання та заперечення російської збройної агресії.

"Зловмисник у період часу з квітня 2022 року по грудень 2022 року через заборонену в Україні соціальну мережу «Вконтакте» поширював матеріали, які заперечують збройну агресію РФ проти України, та публікувала на власній сторінці посилання з соціальних груп, які глорифікують представників армії держави-агресора", – йдеться в повідомленні прокуратури.

Затриманому прихильнику російських воєнних злочинів загрожує до восьми років позбавлення волі. Щоправда, він може вийти на волю, якщо внесе заставу в розмірі 215 тисяч гривень.

Нагадаємо, в Одесі затримали агента ФСБ, який шпигував в обмін на квартиру в Криму. Колишній військовий з Одеси ще з 2010 року розпочав  активну співпрацю з російськими спецслужбами.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER