Поранених російських військових розміщують у пологові будинки Луганська

Росіяни продовжують зазнавати великих втрат на фронті в Україні. На тимчасово окупованій Луганщині ворог розміщує своїх поранених військових у цивільні заклади, зокрема пологові будинки.

Про це розповіли у Генштабі ЗСУ:

“У зв’язку з використанням противником двох пологових будинків для лікування поранених росіян в місті можливо прийняти пологи лише в Луганському обласному перинатальному центрі, де катастрофічно не вистачає місць та створюються ризики і несприятливі умови для пологів”.

У Генштабі знають, що у місті Луганськ, на території пологового будинку міської лікарні № 3 та пологового будинку обласної лікарні, загарбники розгорнули “польовий шпиталь”, де лікують російських військовослужбовців.

Нагадаємо, російське командування навчилося робити висновки зі своїх поразок і намагаються вдосконалити атаки. Чим довше триває війна, тим більше досвіду набуває ворог.

Протягом лютого-березня очікуються активні бойові дії на Донецькому та Луганському напрямках. Російські війська можуть спробувати зайти через кордон на Куп’янському напрямку.

 

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER