Учора від російських обстрілів страждали 2 громади Миколаївської області

Росіяни не припиняють обстріли української території. Учора, 30 січня, ворог використав артилерію по акваторії та населеному пункту Очаківської громади. Також пізно ввечері російська армія обстріляла Куцурубську громаду.

Про це розповів голова Микоаївської ОВА Віталій Кім:

"Вчора, 30 січня, ворог о 08:57, 09:07, 10:38, 11:57, 12:02 завдавав артилерійські удари з РСЗВ по акваторії та населеному пункту Очаківської громади. Внаслідок чого зруйновано та пошкоджено адміністративні будівлі, житлові будинки та господарські споруди".

Постраждалих немає, за словами Віталія Кіма, нема.

"Також вчора, 30 січня, о 23:12 ворог здійснював обстріл з РСЗВ по Куцурубській громаді. Постраждалих та руйнувань немає", – сказав голова ОВА.

У м. Миколаїв, Первомайському, Вознесенському та Баштанському районах день та ніч пройшли відносно спокійно.

Нагадаємо, російські військові опублікували відео, на якому зафіксоване влучання з протитанкового ракетного комплексу по цивільному судну, що стоїть у Херсонському морпорту.

Відео вони зняли для одного з пропагандистських телеграм каналів.

На ньому чітко видно, що постріли відбулися з третього затону (база відпочинку ХНТУ) прямою наводкою. З відстані 1100 метрів чітко видно, що біля причальної стінки стоїть цивільне судно.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER