Миколаївську область сьогодні відвідує президент Зеленський

Сьогодні, 30 січня, на Миколаївщину приїхав президент України Володимир Зеленський. 

Про це глава держави повідомив у соцмережах:

"Робоча поїздка до Миколаївщини. Регіон героїчно витримує всі удари терористів. Під час візиту провів нараду щодо поточної ситуації в області".

Зеленський каже що під час візиту, обговорили з посадовцями оперативну ситуацію на півдні України, наслідки ракетних і дронових атак Росії.

"Також розглянули стан енергетичної інфраструктури регіону, засоби її захисту й темпи відновлення. Поспілкувалися про відбудову закладів освіти Миколаївщини, довгострокове відновлення економіки регіону й створення нових робочих".

Крім того, Зеленський із прем’єр-міністром Данії Метте Фредеріксен відвідав поранених українських захисників в одному зі шпиталів Миколаєва.

"Важливо, щоб наші воїни змогли пройти не лише фізичну, але й психологічну реабілітацію. Велика подяка всім медичним працівникам, які оберігають здоров’я наших захисників. Бажаю якнайшвидшого одужання!"

Додамо, 29 січня, президент України Володимир Зеленський, провів засідання Ставки Верховного Головнокомандувача. Поговорили, зокрема, про оперативну обстановку на фронті: на Донецькому напрямку та на півдні.

Крім того, обговорили питання забезпечення ключових потреб сил оборони України в основних зразках озброєння, військової техніки та боєприпасів для проведення операцій, запланованих на 2023 рік. 

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER