Дорогий ремонт в херсонській лікарні замовили у підприємця, який ремонтував той же медзаклад під час окупації

Комунальне некомерційне підприємство “Херсонська міська клінічна лікарня ім. Є. Є. Карабелеша” херсонської міської ради замовила капітальний ремонт рентгенологічного відділення поліклініки №2 за майже 1,5 млн. гривень.

Про це йдеться у договорі, опублікованому на Прозорро, пише видання "Мост".

Роботи вартістю 1 499 382,49 грн виконає фізична-особа-підприємець Денис Комаров. Закінчити він їх має до 22 квітня 2023 року. 

Денис Комаров — відомий херсонський підрядник з історією. 

Він є засновником ТОВ “Будтех-2018”, яке за 5 останніх років натендерило понад 21 млн. Гривень, ремонтуючи бюджетні установи Херсона, і зокрема лікарні. 

У 2021 році компанія вигравала тендер на 10 млн гривень на капітальний ремонт будівлі поліклініки №1 КНП “Херсонська міська клінічна лікарня ім. А. і О. Тропіних”.

Сам Денис Комаров, як ФОП, за останні 5 років натендерив на 22,5 млн гривень, ремонтуючі лікарні, школи та дитячі садки.

Він навіть отримував кошти від лікарні ім. Карабєлєша, працюючи в окупації. 

18 квітня 2022 року він отримав 124 тис. гривень за поточний ремонт приміщень відділу кадрів 4 поверх будівлі старого корпусу лікарні, 28 квітня та 15 червня — 217 та 49 тис. гривень за капітальний ремонт системи тепловодопостачання в ендоскопічних кабінетах, 

Всі ці гроші могли бути боргами за минулі роботи, але 12 липня, коли росіяни вже контролювали мерію і поставили свого головлікаря, Денис Комаров отримав 299 тис. гривень за встановлення вікон у лікарні, які вибили росіяни, обстрілявши центр міста з ППО. 

У 2020 році Денис Комаров балотувався до Херсонської міської ради від політичної партії “Блок Володимира Сальда” по 4 округу (Шуменський, Камишани).

Нагадаємо, на Житомирщині СБУ затримала директора підприємства, який працював на «гауляйтера» Сальдо.


Ірина Паршина

У журналістиці із 2008 року. У Миколаївському центрі журналістських розслідувань працюю з 2015 року. Працювала у Херсоні як фотограф та фотокореспондент.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER