Справа Лозинського: взяли під варту імовірного організатора надання хабаря

Сьогодні, 24 січня, Вищий антикорупційний суд розглядав справу із затриманням на хабарі заступника міністра розвитку громад, територій та інфраструктури Василя Лозинського. Фігуранта справи, якого підозрюють в організації корупційної схеми, взяли під варту з правом внесення застави розміром понад мільйон гривень.

Про це пише пресслужба ВАКС:

"У вівторок, 24 січня, слідча суддя Вищого антикорупційного суду у повному обсязі задовольнила клопотання детектива НАБУ і застосувала до ймовірного організатора надання неправомірної вигоди ексзаступнику міністра розвитку громад, територій та інфраструктури запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із альтернативою внесення застави у сумі 100 000 472 грн".

Додають, що підозрюваного взято під варту у залі суду. Строк тримання під вартою – до 24 березня 2023 року включно.

Нагадаємо, у неділю Кабмін звільнив Василя Лозинського із посади. Посадовця затримали під час отримання неправомірної вигоди у розмірі 400 тис. дол. США. Ці кошти він одержав за сприяння в укладанні договорів на закупівлю обладнання та техніки. Кримінальне провадження було зареєстровано у вересні 2022 року.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER