В Одесі знайшли мертвим ексвласника «Сьомого кілометра»

Сьогодні, 23 січня, на одному з одеських пляжів знайшли тіло чоловіка. Він був у спідній білизні без явних ознак насильницької смерті.

Про це повідомляє ТСН, передає Центр журналістських розслідувань.

41-річний чоловік знаходився на Трасі здоров’я в Одесі. За попередньою інформацією він вийшов з сауни та пішов у невідомому напрямку. Водночас в поліції поки що не спростували та не підтвердили чи загиблий є колишнім власником ринку «Сьомий кілометр».

В той самий час місцеве видання «Думська» вказує, що померлий – це Віктор Добрянський, внук засновника «Сьомого кілометра». Напередодні він нібито відпочивав в сауні на пляжі «Дельфін», звідки вийшов в одній спідній білизні.

Варто додати, що Віктор Добрянський з червня 2022 року перебував у розшуку за відмивання майна, отриманого злочинним шляхом.

Нагадаємо, у Київській області знайшли тіло ще одного цивільного, розстріляного росіянами. Поблизу селища Клавдієво-Тарасове правоохоронці виявили тіло мирного жителя.

Раніше повідомлялося, що у Кропивницькому знайшли мертвим начальника СБУ Кіровоградської області Олександра Наконечного. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження під процкерівництвом Кропивницької спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері.

 

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER