Росіяни планують у вересні влаштувати вибори на захопленій Луганщині

Окупанти планують у вересні цього року провести вибори на окупованих українських територіях. При цьому наперед кажуть, що рішення про організацію виборів прийматимуть вже самі регіони. Наголошують, що все залежатиме від безпекової ситуації.

Про це розповіли у Луганській ОВА:

"Втім, як ми бачимо, це не завадило їм упродовж тижня ухвалити рішення, зібрати комісії та відкрити виборчі дільниці у самий розпал Слобожанського контрнаступу Збройних сил України. Та навіть підрахувати голоси за відсутності виборчої комісії «республіки» першого складу, яку не обрали до сих пір. Той випадок, коли законодавство протиставить саме собі".

У Луганській ОВА додають, що у січні повістки почали отримувати працівники багатьох комунальних підприємств та навіть лісових господарств так званої «лнр», які раніше мали броню.

"У період чергової хвилі примусової мобілізації захисту не буде майже ні в кого. Тим часом, до медзакладів московської області надійшли листи щодо формування чергових бригад для командирування на окуповані території".

Місцевих медпрацівників катастрофічно не вистачає на потреби великої кількості поранених росіян, яких госпіталізують щодня.

Нагадаємо, російські диверсанти знову спробували потрапити на територію України через кордон з Сумщиною. Випадок трапився вранці 20 січня.

 

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER