США поки не рекомендують Україні йти в наступ

В Сполучених Штатах Америки вважають, що українській армії не варто поспішати з контрнаступом. ЗСУ потрібен час, щоб навчитися користуватися новітнім західним озброєнням.

Про це повідомляє Reuters з посиланням на власні джерела, передає Центр журналістських розслідувань.

Один з високопоставлених американських чиновників зазначив, що Україні спочатку слід дочекатися нової партії американської зброї та завершення навчань військових.

В той самий час Вашингтон не поспішає надати Збройним Силам України танки Abrams. Офіційною причиною відмови є проблеми з обслуговуванням, висока вартість техніки та логістичні проблеми.

Варто додати, що міністр оборони Олексій Резніков заявив, що не всі домовленості за результатами зустрічі Рамштайн були розголошені, частина з них є таємницею для засобів масової інформації. Частина країн вирішила публічно не оприлюднювати пакети військової допомоги.

Нагадаємо, генерал Міллі вважає, що цього року вибити армію РФ з України буде дуже важко. Потрібно стабілізувати фронт і це залежатиме від навчання, від доставки обладнання.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER