Окупанти «націоналізують» майно українців на захоплених територіях – Міноборони

Російські загарбники на захоплених територіях проводять інвентаризацію майна місцевих жителів. Головною метою є привласнення статків українців.

Про це повідомила заступник міністра оборони Ганна Маляр, передає Центр журналістських розслідувань.

Окупанти продовжують тероризувати мирних українців. Російські військові активно описують рухоме та нерухоме майно цивільного населення.

«При цьому загарбники вважають достатньою підставою для захоплення підприємства  невідповідність документів на право власності новим зразкам, оформленим за російським законодавством», – зазначила Маляр.

Окрім цього на окупованих територіях терористи руйнують систему охорони здоров’я. Відділення лікарень використовують для лікування російських військових, через що місцеве населення немає можливості отримати необхідну медичну допомогу.

Нагадаємо, в "бюджет" окупованої частини Херсонщини так звана "влада" не внесла дохідну частину. Мова, однак, йде лише про витрати – дохідну частину «бюджету» ще не сформовано.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER