У вівторок ворог бив по двох громадаї Миколаївської області

Щодня російська армія обстрілює Миколаївську область. 17 січня ворог завдав ударів по двох громадах регіону – Очаківській та Куцурубській.

Про це розповів голова Миколаїівської ОВА Віталій Кім:

"Вчора, 17 січня, о 15:30 ворог завдавав артилерійські удари по Куцурубській громаді. Влучання зафіксовано за межами населеного пункту".

Руйнувань та постраждалих, на щастя немає.

"Також вчора, 17 січня, з 21:50 та 22:40 ворог завдавав ударів з РСЗВ по акваторії та населеному пункту Очаківської громади. Внаслідок чого пошкоджено кілька приватних житлових будинків, в багатоквартирному будинку вибито вікна. Постраждалих немає", – додав голова ОВА.

У м. Миколаїв, Первомайському, Вознесенському та Баштанському районах день та ніч пройшли відносно спокійно.

Нагадаємо, у Снігурівській громаді ввели в експлуатацію міст через Інгулець. На його будівництво спеціальній службі транспорту знадобився менш як місяць.

Збудована переправа дозволить забезпечити безперебійне транспортне сполучення для місцевих жителів навколишніх громад. Варто додати, що в Снігурівській громаді відновлено вже другий міст для проїзду транспорту.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER