В Росії військовий підірвав гранату на складі боєприпасів: є загиблі та поранені

У Бєлгородській області Російської Федерації відбулася детонація боєприпасів через вчинок одного з військовослужбовців. Командир взводу причетний до вибуху в його розташуванні.

Про це повідомляє «Українська Правда», передає Центр журналістських розслідувань.

Командир взводу, старший сержант підірвав РГД-5. В результаті вибуху гранати у військовій частині виникла пожежа. Серед особового складу є поранені та загиблі.

Площа пожежі склала 450 квадратних метрів, оскільки здетонували боєприпаси, що знаходилися в кімнаті зберігання зброї. За попередньою інформацією загинуло троє військовослужбовців, ще 16 отримали поранення різного ступеня важкості.

Однак, в пропагандистських ЗМІ не вказують кількість загиблих, зазначаючи, що в пожежі постраждали десятеро військових.

Нагадаємо, 23 грудня, в тимчасово окупованому Мелітополі Запорізької області було чутно сильні вибухи. Підірвалася автівка з представниками окупаційної адміністрації.

Раніше повідомлялося, що в окупованому Донецьку під обстріл потрапили колишній голова "Роскосмосу" Дмитро Рогозін та так званий премʼєр-міністр "ДНР" Віталій Хоценко.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER