У Великобританії спростували передачу Україні ударних гелікоптерів

Інформація поширена виданням Mirror про передачу гвинтокрилів Apache не відповідає дійсності. Джерело ЗМІ стверджувало, що наступними після танків стануть гелікоптери, які Великобританія відправить Києву.

Про це повідомляє УНІАН, передає Центр журналістських розслідувань.

Натомість за офіційною інформацією уряду Великобританії Україна отримає 14 важких танків Challenger 2 та три десятки самохідних артилерійських установок. Детальний список озброєння оприлюднять в понеділок 16 січня. В Міністерстві оборони пообіцяли збільшити обсяг військової допомоги Києву у 2023 році.

Також міністр оборони Британії Бен Воллес вирушить з офіційним візитом до Німеччини та Естонії, щоб скоординувати підтримку для України. Своєю чергою міністр МЗС Джеймс Клеверлі відправиться в США для обговорення активізації міжнародних зусиль прихильників української сторони.

Нагадаємо, західні партнери передають Україні танки Leopard. В Україні упевнені, що наші захисники освоюють нову техніку дуже швидко.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER