Терміни відключення електроенергії можуть збільшитися – Укренерго

Вчора, 14 січня, по Україні було завдано 12-й ракетний масований удар за час повномасштабної війни. В результаті ударів постраждала енергетична інфраструктура, в тому числі теплові електростанції.

Про це повідомили в Укренерго, передає Центр журналістських розслідувань.

Основний удар Росія спрямувала на блоки ТЕС і їй частково вдалося досягнути задуманого.

«Через пошкодження  обладнання вони припинили або знизили виробіток електроенергії, і в енергосистемі збільшився дефіцит. Це змусило дещо знизити ліміти споживання,  пропорційно для всіх областей», – зазначили в Укренерго.

При перевищенні лімітів споживання енергетики змушені будуть застосовувати аварійні відключення, що відповідно призведе до збільшення терміну відключень.

Споживачів просять економно користуватися електроприладами.

Нагадаємо, на Миколаївщині через пожежу частина населених пунктів залишилася без електрики. Після проведення ремонтних робіт відбулося підключення обладнання і виникла пожежа.

Раніше повідомлялося, що 13 січня, рятувальники отримали повідомлення про замінування тягової підстанції у Первомайську на Миколаївщині.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER