У Миколаєві відкрили Центр реабілітації військовополонених

У всіх регіонах України мають з'явитися Центри реабілітації військовополонених та їх родин. Такі плани озвучили у Міністерстві оборони. Один із таких закладів вже відкрили у Миколаєві. 

Про це розповіла заступниця профільного міністра Ганна Маляр:

"На Миколаївщині відбуваються зустрічі із сім’ями військовослужбовців, які перебувають у полоні, їхніх дітей вітають із днями народження. Робота на сьогодні ведеться". 

Загалом, за словами чиновниці, робота із повернення українських полонених нараховує два етапи: перший — перемовини і безпосередньо повернення; другий — постізоляцію.

"Постізоляцію ми організовуємо відповідно до міжнародних вимог. І зараз Координаційний штаб ГУР відкриває по всіх регіонах України філії, аби родичам військовополонених і військовослужбовцям, які повернулися із полону, було зручно звертатися туди за місцем проживання, — сказала Ганна Маляр.

За її словами більшість колишніх військовополонених після реабілітації повертається на службу.

Додамо, західні партнери передають Україні танки Leopard. В Україні упевнені, що наші захисники освоють нову техніку дуже швидко.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER