У 2022 році миколаївські рятувальники понад 6 тисяч разів виїжджали на виклики через російські обстріли

У Миколаєві підбили підсумки роботи працівників Державної служби з надзвичайних ситуацій за 2022 рік. За рік рятувальники області ліквідували 2263 пожежі. Більше 6 тисяч разів вони виїжджали на виклики, пов’язані з ліквідацією наслідків російських обстрілів.

Про це розповів мер Миколаєва Олександр Сєнкевич:

"Відпрацювали близько 5 тисяч повідомлень про виявлення вибухонебезпечних предметів і вилучили 7,5 тисяч одиниць боєприпасів. Але головне – вони врятували тисячі життів! Від імені всіх жителів Миколаєва подякував їм за роботу, за їхню силу і відвагу. А також передав їм від нашої громади магнітометр. Це спеціальне устаткування для професійного пошуку боєприпасів на землі, а також у прибережних зонах".

Нагадаємо, у Миколаївській області усувають наслідки вчорашнього ракетного обстрілу міста Очакова. Сьогодні, 10 січня, від Миколаївської обласної військової адміністрації вже відправлено дві вантажівки листів ОСБ для допомоги постраждалим мешканцям міста Очаків.

До громади передано 600 листів ОСБ, площею 1875 кв.м.  Крім того, громаді оперативно передаються будівельні матеріали – шифер, плівка, плити тощо. Це надасть можливість задовольнити першочергову потребу для закриття вибитих вікон та пошкоджених покрівель.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER