Російські окупанти можуть наступати одразу з двох напрямків – розвідка

В Росії розуміють програш на фронті, однак не планують завершувати війну. У новому році окупанти намагатимуться проводити наступальні операції, що не увінчаються успіхом.

Про це повідомив представник ГУР Андрій Черняк, передає Центр журналістських розслідувань.

В Управлінні розвідки вважають, що російські окупанти можуть почати наступ одночасно з південного чи східного напрямку.

Наразі ГУР важко передбачити, які саме напрямки виберуть окупанти. Однак, на території Білорусі недостатньо сил і засобів для проведення наступальних операцій.

«За оцінками воєнної розвідки України, росіяни наступного року й надалі будуть намагатися продовжувати ведення наступальних дій. На жодному з напрямків їм не вдалося досягнути своєї мети. Вони розуміють що програють, але завершення війни не планують», – зазначив Андрій Черняк.

Українське керівництво та війська готові до будь-якого розвитку подій. При цьому російські загарбники намагатимуться всіма силами втримати сухопутний коридор до Криму та захопити повністю Донецьку область. Протягом наступних декілька місяців втрати ворога можуть досягти 70 тисяч військових.

Нагадаємо, новорічна ніч для окупантів розпочалася з несподіваного сюрпризу від Збройних Сил України. Українські військові нанесли влучний удар по місцю зосередження російських загарбників у Макіївці Донецької області.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER