З початку війни з України намагалися незаконно виїхати 12 тисяч чоловіків, 15 з них загинули – ДПСУ

Починаючи з 24 лютого цього року та запровадження воєнного стану Україну намагалися незаконно залишити 12 тисяч військовозобов'язаних чоловіків.

Про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

"З початку повномасштабної війни розпочато понад 2 100 кримінальних проваджень: понад 430 з них – за незаконне переправлення осіб, за підробку документів – 1 650, за ухилення від призову – більше ніж 20. Понад 950 особам оголошені підозри у вчиненні цих злочинів та більше ніж 350 осіб вже притягнені до кримінальної відповідальності. Також зафіксовано 410 марних спроб підкупу прикордонників на суму понад 4,9 млн грн", – йдеться в повідомленні.

Крім того, з початку воєнного стану зафіксовано 12 випадків виявлення потопельників на українсько-румунській річковій ділянці кордону. Також прикордонники виявили тіла трьох чоловіків, які загинули в горах.

Нагадаємо, правоохоронці викрили чотири схеми незаконно виїзду чоловіків призивного віку за межі України. Організаторів схем затримали.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER