Наступний ракетний удар Росії буде більш масовим – Повітряні сили

Російська Федерація працює над відновленням парку авіаційної техніки. Тому, вже наступного разу держава-агресор може використати значно більшу кількість ракет.

Про це повідомив речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат, передає Центр журналістських розслідувань.

Росія все ще має достатню кількість ракетоносіїв. На озброєнні РФ є літаки СУ-35, що випускаються серійно. Неодноразово літаки ставали цілями української ППО.

«Ми бачимо, що була досить тривала перерва – ворог готувався, накопичував ракети, тож маємо сьогодні таку масовану атаку. Сьогодні збито 54 крилаті ракети з 69-ти. З тих ракет є такі, що не є досяжними для нашої ППО. Питання в тому, скільки вони готові на даний час витратити тих самих крилатих ракет. Носіїв в них достатньо» – зазначив Юрій Ігнат.

Варто додати, що під час сьогоднішнього ракетного удару росіяни випустили 13 літаків, які мають по 8 підвісок.

Нагадаємо, в Офісі Президента розповіли, скільки потрібно часу енергосистемі України на відновлення після останнього ракетного удару. Найбільше постраждали об’єкти інфраструктури на Львівщині, Одещині та Київщині.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER