По Україні випущено близько 120 ракет – Михайло Подоляк

Україна переживає чергову масовану ракетну атаку. В ряді українських міст чутно вибухи та зникло електропостачання. В небі над усією Україною понад 120 ракет.

Про це повідомив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк, передає Центр журналістських розслідувань.

«Над усією Україною більше 120 ракет, випущених "злобным русским миром", щоб зруйнувати критичну інфраструктуру і масово вбивати цивільних… Чекаємо на чергові пропозиції від "миротворців" про "мирне врегулювання", "гарантії безпеки для Росії" і про небажаність провокацій..» – зазначив Подоляк.

Варто додати, що ворог намагається атакувати Україну крилатими ракетами з різних напрямків як повітряного, так і морського базування з кораблів та літаків стратегічної авіації.

Також спостерігається підвищена активність тактичної ворожої авіації.

Нагадаємо, на Одещині та Дніпропетровщині застосували екстрені відключення електроенергії. 29 грудня, ворог знову завдав масованого ракетного по Україні. Країна-терорист намагається напередодні новорічних свят знову пошкодити енергетичну інфраструктуру.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER