На Новий рік росіяни намагатимуться максимально пошкодити енергосистему України – Міненергетики

Російські терористи мають намір залишити українців на новорічно-різдвяні свята без світла. Ще до Нового року ймовірний новий масований ракетний удар.

Про це повідомив міністр енергетики Герман Галущенко, передає Центр журналістських розслідувань.

Зазвичай російські загарбники прив’язують обстріли до певних дат. Тому, ризик обстрілів енергетичної інфраструктури в період свят є дуже високим.

«Вони не відмовилися від того, щоб далі обстрілювати нашу критичну інфраструктуру і, відповідними чином, вони прив'язуються до певних дат. І я думаю, що Новий рік – це одна з таких дат, коли будуть намагатись завдати максимальної шкоди нашій енергосистемі», – зазначив міністр.

Наразі передбачати масштаб та наслідки чергової атаки окупантів неможливо. Однак, українські ППО готові до будь-якого розвитку подій, тому навіть у разі пошкодження об’єктів енергетичної інфраструктури, їх швидко відновлять.

Нагадаємо, війська РФ готують новий масований удар по території України. Ворог здатен завдавати не лише масовані, а й точкові удари.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER