В Україні зростуть тарифи на воду: яких регіонів не торкнуться зміни

У 2023 році на українців чекає підвищення тарифів на холодну воду, що проходитиме у два етапи – з 1 січня та з 1 липня. Однак, вартість води зросте не у всіх областях України.

Про це повідомили на сайті НКРЕКУ, передає Центр журналістських розслідувань.

В Харківській, Миколаївській та Херсонській областях тарифи не переглядатимуться, оскільки регіони зазнали великих руйнувань від російських загарбників. В інших областях тарифи таки планують підвищити, однак їхня вартість стане відома лише у січні. Детально тарифи на воду для кожного регіону можна переглянути на сайті Національної комісії.

Варто додати, що тарифи на гарячу воду та опалення залишаться поки що без змін, принаймні до кінця опалювального сезону 2022/2023. Зокрема, Кабінет Міністрів України відправив до місцевих бюджетів 14 мільярдів гривень субвенцій. Завдяки цьому вдасться стримати зростання вартості опалення і гарячої води.

Нагадаємо, в Укренерго пропонують підвищити тарифи на електроенергію. З 1 січня 2023 року український бізнес може відчути суттєве зростання вартості електроенергії, що відіб’ється і на простих українцях.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER