Новий наступ Росії є неминучим та розпочнеться весною 2023 року – Міноборони Німеччини

В Росії таки серйозно готуються до продовження повномасштабного наступу на українські території. В Кремлі розраховують в реалізації нових планів на допомогу Білорусі.

Про це повідомляють німецькі ЗМІ з посиланням на Міністерство оборони Німеччини, передає Центр журналістських розслідувань.

У Міністерстві вважають, що є два можливих варіанти розвитку подій в Україні після Нового року. Перший варіант передбачає вторгнення Росії на підконтрольну Україні територію Донбасу. До наступу Кремль планує залучити білоруські війська, що будуть виконувати роль відволікаючого маневру для ЗСУ.

Ще один варіант є менш ймовірним, оскільки за ним білоруська армія братиме повноцінну участь у війні.

«Тоді Путін хотів би завоювати всю Україну. Білоруські війська пішли б у наступ на Київ, а росіяни – на Донбас. Також окупанти могли б завдати удару і по заходу України. Для цього сценарію потрібна російська загальна мобілізація», – вважають у Міноборони Німеччини.

Нагадаємо, Путін хоче не миру, а паузи. Всі розмови вищого керівництва Росії про переговори є всього лиш спробою виграти час.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER