Лікарі відмовилися лікувати: пораненого екскерівника «Роскосмосу» терміново евакуюють з Донецька в Москву

Колишній голова «Роскосмосу» Дмитро Рогозін постраждав у Донецьку під час святкування дня народження. Спочатку озвучувалося, що Рогозін в результаті обстрілу отримав легкі поранення, проте ситуація виявилася дещо складнішою.

Про це повідомляє Главком, передає Центр журналістських розслідувань.

З окупованого Донецька екскерівника «Роскосмосу» перевезуть до Москви, оскільки місцеві лікарі відмовилися лікувати російського чиновника. Рішення про необхідну медичну допомогу ухвалюватиме консиліум лікарів у Москві.

«Поки що Дмитра Олеговича не прооперовано. Лікарі в Донецьку та в Ростові-на-Дону не наважилися робити операцію з огляду на її складність. Після транспортування до Москви рішення про необхідну медичну допомогу прийматиме консиліум лікарів», – розповів помічник Рогозіна пропагандистським ЗМІ.

Раніше повідомлялося, що в окупованому Донецьку підірвали ексглаву "Роскомоса" Рогозіна. Під обстріл потрапили колишній голова "Роскосмосу" Дмитро Рогозін та так званий премʼєр-міністр "ДНР" Віталій Хоценко.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER