Резніков розповів про знайдене на Херсонщині масове поховання жертв росіян

Міністр оборони Олексій Резніков заявив, що у звільненому селі Правдине на Херсонщині виявили масове поховання українців, які стали жертвами російської окупації. Серед загиблих є діти.

Відповідну інформацію він оприлюднив на своїй сторінці у мережі Twitter.

"В селі Правдине (Херсонська область) виявлено масове поховання жертв російської окупації: 7 мирних жителів, у тому числі дівчина-підліток. Вони знехтували 4-ю Женевською конвенцією, яка забороняє насильство над цивільним населенням. Вони просто вбивають", — пише Резніков. 

За його словами, роботи з пошуку тіл жертв росіян тривають на деокупованих територіях. Він наголосив, що лише в Харківській області виявлено понад 500 тіл мирних жителів, у тому числі дітей. 

"Юристи забезпечать припинення цієї війни повною поразкою терористичної держави, добившись вироків російським військовим злочинцям і змусивши їх виплатити репарації Україні", — написав він. 

Нагадаємо, окупанти розстріляли 7 людей та підірвали будинок із загиблими на Херсонщині.


Ірина Паршина

У журналістиці із 2008 року. У Миколаївському центрі журналістських розслідувань працюю з 2015 року. Працювала у Херсоні як фотограф та фотокореспондент.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER