Жителі Миколаєва заборгували водоканалу 230 мільйонів гривень за послуги

Станом на 20 грудня жителі Миколаєва заборгували за послуги з водопостачання 230 мільйонів гривень.

Про це повідомляє МКП "Миколаївводоканал".

"На сьогодні борг миколаївців за наші послуги складає 230 мільйонів гривень. Підприємству дуже потрібна фінансова підтримка! Особливо наприкінці року, особливо у зимовий час, коли всі підрозділи ще більше споживають електроенергію. Розуміємо, що всі втомилися, а тим більше коли маємо цю жахливу воду. Поки що це єдиний вихід завдяки сусідам-терористам", – йдеться у повідомленні.

У компанії зазначають, що платежі містян є єдиним джерелом надходження коштів. Їх витрачають на закупівлю необхідних матеріалів, реагентів, палива та електроенергії, яка потрібна для безперебійної роботи підприємства. Тому від своєчасності та повноти оплати послуг залежить подальша їхня якість.

Нагадаємо, працівникам «Миколаївводоканалу» вдалося відновити усі ділянки трубопроводу з Дніпра, який пошкодили російські загарбники. Однак, ще досі не полагоджена станція водозабору в Херсоні, адже місто знаходиться під щоденним обстрілом окупантів.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER