Правоохоронці затримали наркодилерів, які організували канали збуту кокаїну в Миколаївській та Одеській областях

26-річний одесит разом зі знайомими організував незаконні канали продажу наркотиків. Кокаїн розповсюджували на Одещині та Миколаївщині.

Про це повідомляє Миколаївська обласна прокуратура, передає Центр журналістських розслідувань.

Молодим людям вдалося заробити чималу суму на продажі кокаїну.

«Дозу кокаїну фігуранти продавали за 6 тис грн, а сукупний місячний дохід від злочинної діяльності склав близько 1,5 млн грн», – розповіли в прокуратурі.

За місцем проживання наркодилерів слідчі виявили наркотичні засоби, зброю, банківські картки, а також грошові кошти. Наразі фігурантів незаконної схеми взяли під варту.

Нагадаємо, у Дніпрі виявили потужну нарколабораторію. Злочинці займались промисловим виробництвом і масовим збутом метамфетаміну, щомісяця виготовляючи оптові партії психотропів на загальну суму до 5 млн грн.

Раніше повідомлялося, що у Миколаєві медпрацівника спіймали на продажі водію довідки про відсутність наркотичного сп’яніння. 32-річний працівник медзакладу вимагав від миколаївця 20 тисяч гривень за вплив на рішення лікаря.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER