Чиновник-зрадник з Херсонщини став помічником сенатора РФ

Екс-голова Стрілківської сільської ради Олександр Пономарьов, якого росіяни призначили керівником так званої громадської ради Генічеського району, став помічником сенатора РФ.

Про це повідомляє сайт "Генічеськ City" з посиланням на проросійські ЗМІ.

Саме в статусі помічника сенатора РФ він був представлений на “урочистостях”, які окупанти провели у захопленому Генічеську на честь Дня Конституції РФ.

Кому саме серед російських сенаторів “допомагає” тепер генічеський колаборант, у повідомленні окупаційної адміністрації не уточнюється.

“Тепер це одне з головних наших державних свят, оскільки Херсонська область 4 жовтня 2022 р. стала повноправним суб’єктом Російської Федерації”, – заявила на заході призначена росіянами “голова адміністрації Генічеського району” (депутатка Генічеської міськради) Олена Терських.

Нагадаємо, в Одесі затримали російського шпигуна, який співпрацював зі штабом ПВК «Вагнер».


Ірина Паршина

У журналістиці із 2008 року. У Миколаївському центрі журналістських розслідувань працюю з 2015 року. Працювала у Херсоні як фотограф та фотокореспондент.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER