«Ситуація покращується»: Кім розповів про відключення електроенергії в регіоні

На Миколаївщині енергетики цілодобово працюють на пошкоджених об'єктах інфраструктури. Тому їх не можна звинувачувати в проблемах з електроенергією.

Про це повідомив голова Миколаївської ОВА Віталій Кім.

"Дякую всім, що терпимо ставитеся до ситуації з енергетикою. Дякую, що з розумінням, хоча у нас все добре, ставитеся до того, що світла періодично немає, але така ситуація зараз. Енергетики працюють цілодобово, тож їх звинувачувати ні в чому не можна. Тут знаєте, як в «Алісі в країні чудес»: щоб залишатися на місці – треба бігти щосили, а якщо хочеш кудись добігти – треба бігти ще швидше. Так у нас з енергетики зараз", – розповів він.

За словами голови ОВА, ситуація покращується, але на це потрібен час. 

"Але ситуація потроху покращується, з нічними лімітами є питання, розмовляємо з підприємствами, щоб там вони мали можливість працювати і думаю, це буде виходити, але на все потрібен час. Думаю, у четвер-п'ятницю будуть покращення. Тому дякую всім, ми працюємо", – наголосив Кім.

Раніше керівник ОВА зазначив, що зараз область відійшла від аварійних відключень електроенергії та повернулась до планових.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER